>
Hrvatski uljudbeni pokret www.hrvatskauljudba.hr www.croatia-stateoflaw.com  
Naslovnica arrow Ranije objavljeno arrow Politika arrow VJEKOSLAV ŠKREBLIN SAVJETUJE KAKO SE BORITI PROTIV KRIMINALA (94)
Ponedjeljak, 21 Travanj 2014
 
 
VJEKOSLAV ŠKREBLIN SAVJETUJE KAKO SE BORITI PROTIV KRIMINALA (94) PDF Ispis E-mail
Vjekoslav Škreblin   
Četvrtak, 20 Prosinac 2007
Nastavak komuniciranja

U 67. nastavku ovog feljtona, pisao sam o načinima komuniciranja s predstavnicima međunarodne sigurnosne zajednice.

Oni su neki puta izravni, a više puta su posredni.

Kada sigurnosna zajednica daje signal kako je shvatila moje inicijative, a time podržala poteze i moja nastojanja u našoj zajedničkoj borbi protiv mita, korupcije, terora i terorizma?

To čini i onda, ako se razotkriva jedna od najkrupnijih riba pripadnika međunarodne zločinačke organizacije.

U jednom slučaju se radilo o već razotkrivenom kriminalcu GEORG Tivadaru SOROSU.

Sjećamo se kada je taj sumnjivac vodio borbu "na život i smrt" kako bi i mitom i korupcijom, a ne samo terorom i terorizmom koji nisu urodili plodom, doveo svojeg čovjeka na čelo administracije Sjedinjenih Američkih Država.

A da je ta vucibatina pod svojevrsnom permanentnom kontrolom "bezbednjaka", informirao me američki CNN, i to krajem ljeta 2004. god...

Dobivši rjesenje o ovrsi koju traži Hrvatska poštanska banka putem Općinskog građanskog suda u Zagrebu, znak je kako sigurnosna zajednica preko mojeg slučaja također otkriva načine reketiranja "U ime Republike Hrvatske".

Dakle, kriminalci koje štite razni imuniteti nastavljaju svoju zločinačku rabotu.
Jer, ovrhu kojoj temelj zakonitosti daje sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu još tamo 1996. god., dokazuje kako državna mafija SMIJE REKETIRATI SVAKOG GRAĐANINA REPUPLIKE HRVATSKE U SVAKO DOBA, TEMELJEM IZMIŠLJENE DOKUMENTACIJE čak.

A temelj donošenja takve presude je moj tobožnji ugovor koji sam potpisao s HPBankom.

Banka štiti svoje interese tražeći povrat novca s pripadajućom kamatom, jer sam potpisujući čekove bez pokrića, ušao u nedozvoljeni minus.

Od 1996. god. do danas nakupila se lijepa svotica, čiji povrat traži Banka.

I umjesto da se Banka namiri kod onoga koji je zbog svojih propusta odgovoran za spomenuti minus, oni se svi zajedno obrušuju na mene, misleći valjda kako se ne ću moći obraniti od nasrtaja takvih kriminalaca.

POSTAVLJAM PITANJE, SMATRA LI SE PRAVOVALJANIM UGOVOR AKO NA TOM UGOVORU NIJE ISTAKNUTO, NITI MJESTO, NITI DATUM POTPISIVANJA UGOVORA, A I POTPIS-PARAF UGOVORA NIJE MOJ PARAF??

Ali sutkinja Opcinskog suda u Zagrebu SLIVAR ŠIKIĆ JAVORKA ipak donosi rjašenja na moju štetu.

Čak mi omogućuje da se žalim Županijskom sudu u gradu Zagrebu.

Žalim se tom sudu i postavljam sumnju i na SLIVAR ŠIKIĆ JAVORKU, jer donosi rješenja temeljena na nepravovaljanoj dokumentaciji.

U žalbi još ističem kako HPBankom predsjeda "sumnjiva" osoba koja svoja  "poslovanja" pokušava legalizirati i putem suda.

Sutkinja ŠIKIĆKA nije tu žalbu proslijedila naslovljenom Sudu, već me kažnjava s 1.500,00 kuna, jer sam uvrijedio sud i LJERKU ERCEGOVIĆ tadašnju prvu damu Hrvatske poštanske banke.

Ali, da bude sve po zakonu, mogu se i na takvu odluku žaliti Županijskom sudu grada Zagreba...

Srećom, pa sam već pobjegao iz vlastite države koju sam stvarao, te takvo rješenje nisam dočekao kod kuće...

I sami zanate kako je 2000. god. zamjenikom ministra MUP-a RH imenovan kriminalac JOSIP VRESK...

Stoga je poluistina kada netko tvrdi kako je OTKRIO KRIMINAL U VRHU DRŽAVE, te pri tome optužuje Hrvatsku Demokratsku Zajednicu kao glavne protagoniste i krivce stanja u RH.

ISTINA JE KAKO SU I VLADU IVICE RAČANA SAČINJAVALI KLASIČNI KRIMINALCI, za što posjedujem neoborive dokaze.

Da, imam pravo žalbe na odluku o provođenju spomenute ovrhe.

Vidjet ću što će reći predstavnici naše policije, jer i djelovanje ove  pravosudno-bankarske zločinačke organizacije namjeravam prijaviti MUP-u RH...
 
« Prethodna   Sljedeća »
Izlog knjiga

Zbiljnosti osnivanja i djelovanja 66. pukovnije za izgradnju cestaBranitelji trebaju biti nositelji hrvatskog gospodarstvaNezakonitosti zamjene dionica u kuponskoj privatizacijiCarla del Ponte: Bijeg od istineDušan Vujić i ortaci u pljački državnih robnih zalihaPete kamatne tablice 1-120%

Tko je Online

OGNJIŠTE BROJ 18 HRVAT EUROPEJAC - NOVI BROJ: 2 


Slični Sadržaji
 
Top! Top!